Stichting 3some!

Stichting 3some! (in oprichting) | Maak het mee

In eerste plaats richt de Stichting 3some! zich op volwassenen met 47,xYx met als doel hun welzijn te verbeteren. De Stichtingsnaam bied mogelijkheid en ruimte ook van betekenis te kunnen zijn voor volwassenen met één van de andere trisomie geslachtschromosoom-varianten; 47,xxx en 47,xyy. Er zijn veel overeenkomsten. Met name de minimale aandacht en zorg voor volwassenen. Een grotere doelgroep: meer draagvlak, meer mogelijkheden.

Een neutrale Stichtingsnaam, voor een leek niet duidelijk waar het om gaat. Voor de doelgroep prettig wanneer de Stichting representatiemateriaal zoals pennen, blocnotes, panda knuffels (mascotte) met haar naam bedrukt. Met zorg en aandacht omkleed.

Om draagvlak te creëren wil ik via Crowdfunding de oprichtingskosten samen met een jaarbegroting financieren. De beste manier om erachter te komen of het concept bestaansrecht heeft.

Missie

Nog in te vullen…

Visie

Nog in te vullen…

Strategie

Nog in te vullen…

Doelstellingen

Nog in te vullen…

Onze mascotte, de reuzenpanda.

Kijk die ogen, veel gelijkenissen toch?!
Het zijn solitair levende dieren, komen soms beetje agressief over (temperament), soms niet vooruit te branden maar toch ook met een hoog knuffelgehalte!

Dus dat wordt ‘m, mascotte van de Stichting 3some!
Leuk als cadeau en representatie middel.