Het Y van Columbus, xYx-dus

Ruim 56 jaar geleden, de conceptie
Mama ik heb het zo koud, voel me zo alleen. Zo zorgzaam als mama was zorgde ze direct voor x-tra gezelschap met ‘de X-factor‘ aan mijn zijde. Papa kon niet achterblijven en schoot ook te hulp. Zo gingen we als drie eenheid op reis met ‘de X-factor’ aan de ene kant en het ‘het Y van Columbus’ aan de andere kant.  Een hele lange reis….

Negen maanden later
Eindelijk zagen we het licht aan het einde van de tunnel. Franky (X) met ‘Ma -Ria’ (de X-factor) en ‘Gerar -dus’ (het Y van Columbus) was geboren; ’47,XXY’ -dus!

Heb ik weer, een X weer?

Zo rustig en blij als een xxy-drie-eenheid betaamt bekeek ik de wondere wereld om mij heen. Zo vertrouwd met papa en mama aan weerszijde van mijn bedje. Na verloop van tijd verschenen aan het voeteinde van mijn bedje ineens zes engelen. Oh papa en mama wat zijn ze groot! Ja dat klopt zeiden papa en mama, dat zijn je zusje en vijf broertjes, ze zijn al wat ouder. De jongste al weer vier en de oudste elf.

55 Jaar later
Pffff krijg het zo snel warm stik de moord. Hoe kan dat nou, kunnen we daar iets aan doen? Kijk zo om mij heen, lijkt of de boel beetje uit balans is. Zeg zo tegen ‘het Y van Columbus’,‘Gerar -dus’ vraagje, zullen we van plekje verwisselen? Natuurlijk zei hij geen probleem, dat gaan we doen. Zo geschiede. Hé wow dat voelt lekker aan zeg, als herboren, ‘47,xYx’ -dus!

~XiniX~

XiniX mijn Alias

FXGM mijn Voorletters

xYx -dus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *